Bokstavshalsband - Halsband i Silver med Bokstav

Silverhalsband med bokstav. Se vår kollektion med bokstavsberlocker i äkta silver. Köp ett fint Sweethearts bokstavshalsband med Fri frakt & Presentask! En kollektion med fina bokstavshalsband som kan användas av både barn och vuxen. Stilrena halsband med en valfri bokstav, som alla är tillverkade i äkta 925 sterling silver och har gnistrande cubic zirkonia stenar. Välj mellan berlocker med bokstäver från A-Z. Samtliga silverhalsband kommer både med vald berlock samt tillhörande kedja där det går att välja mellan två olika längder, en som passar till ett barn och en med längd som passar till en tjej/ dam. Vi levererar ditt smycke med presentförpackning så att bokstavsberlocken lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present. 


Halsband med en valfri bokstav

Sweethearts halsband med bokstavsberlock är ett elegant, nätt och stilrent smycke med bokstav att köpa till sig själv eller ge bort i present.

Välj ett silverhalsband med en personlig bokstavsberlock

En bokstavsberlock med första bokstaven i någons namn blir en personlig present. Ge bort ett halsband med en rund bricka med bokstav till ett barn som dopsmycke, vid namngivning eller till tjej/ dam som ett nättare smycke. Tillsammans med ett & tecken kan man välja att använda både första bokstaven i ditt namn och namnet på den du tycker om. Bokstavsberlockerna är små nog att som vuxen kunna kombineras med fler smycken eller flera bokstäver att använda samtidigt, väljer man att ha flera halsband i olika längd blir det riktigt snyggt.

Alla våra bokstavshalsband kommer med presentask

Det går också att ha två hängen med initialer till ditt eget namn eller din partners. Ett bokstavshalsband blir en fin present till dig själv, till din flickvän/ pojkvän eller till ett barn. Vi har även silverhängen med symboler som hjärta, evighetstecken och & tecken som är fina att kombinera med bokstäverna. Halsbandet kommer i en fin presentask, klar att ge bort som en uppskattad present till någon speciell.

Vår kollektion med bokstäver har en modern och stilren design som tilltalar de flesta. Ett nätt och diskret hängsmycke till en vuxen eller som ett fint barnhalsband med en liten söt bokstav. Alla våra bokstavsberlocker är tillverkade i äkta 925 sterling silver och har gnistrande stenar av cubic zirkonia.

Bokstäver i äkta 925 silver

Du kan försäkra dig om att våra smycken är tillverkade i äkta silver genom att kika efter stämpeln 925 som finns på varje produkt. Detta innebär att bokstavshalsbandet är tillverkat i 925 sterling silver.

Beställ bokstavsberlocker med fraktfri leverans

Våra bokstavsberlocker finns med alla bokstäver från A-Z och levereras alltid med silverkedja och presentförpackning. Vi har en låg fraktkostnad för en lite snabbare leverans eller helt fri frakt om du har tid att vänta lite längre på ditt beställda halssmycke.