Armband till barn - barnarmband i äkta silver

Barnarmband i äkta silver. Sweethearts armband till barn, söta berlockarmband som blir en fin present till flicka. Fri Frakt & Presentask! Välj bland våra söta silverarmband till barn med gulliga berlocker som Hjärta, Stjärna eller Blommor. Våra gulliga armband med berlocker kommer med en fin Sweethearts  presentförpackning som gör det lätt att ge bort smycket som uppskattad present till en liten flicka. Alla våra armband är tillverkade i äkta 925 sterling silver och med välgjorda, fina detaljer för att ge glädje under lång tid.


Armband till barn från Sweethearts

I vår stora kollektion med barnsmycken från Sweethearts finns utöver alla söta halsband även flera riktigt fina armband till barn. Samtliga barnarmband är liksom övriga smycken tillverkade i äkta 925 Sterling Silver och kommer med en fin presentförpackning i tre delar. Välj mellan ett stilrent armband med en enstaka vacker hängande berlock i form av ett hjärta, stjärna, rosett eller satsa på ett riktigt berlockarmband med flera hängande berlocker i olika storlekar. Alla våra silverarmband passar bra som en riktigt fin minnesgåva till flicka vid dop eller namngivning som sedan kan användas när barnet blivit lite större eller som en vacker present vid födelsedag eller annat speciellt tillfälle.

Berlockarmband för barn

Våra berlockarmband är i hög kvalitét och har både hängande berlocker helt i rent silver, med Kristallstenar samt berlocker med glittrande Cubic Zirkonia stenar vilket till utseendet är den sten som mest liknar äkta diamanter. Designade smycken till barn som ger glädje och kan användas och uppskattas under lång tid. 

Barnarmband med Rhodium plätering

Flera av våra barnarmband från Sweethearts är Rhodium pläterade vilket ger dem en hållbar yta liknande vitguld och platina och ser till att de håller sig fina länge. Dessa barnsmycken missfärgas inte på samma sätt som många andra silversmycken och är även bättre på att stå emot mot repor. 

Silverarmband med Fri Frakt & Presentförpackning

Våra armband är en exklusiv och uppskattad gåva som ger mycket glädje under lång tid! Tillsammans med vår fina Sweethearts presentförpackning är det en present snabbt klar att ge bort. Vi erbjuder Fri Frakt på alla våra smycken till barn! Väljer du att betala din order med Swish kan du även höra av dig i samband med att beställningen läggs och meddela om du önskar att halsbandet eller armbandet ska skickas som present direkt till mottagaren.