Tyllkjolar för barn & bebis - Sweethearts kjolar

Fantastiskt fina tyllkjolar för barn från Sweethearts i hög kvalitét och med flera lager tyll. Underbart söta kjolar till födelsedag, fest & kalas och mycket populära till att använda vid barnfotografering. Finns i storlek 80-130 i många fina färger så en tyllkjol som passar både barn & bebis i favoritfärgen. En tyllkjol från Sweethearts passar bra som en riktigt uppskattad present till en liten prinsessa och är även en fin dekoration när den hänger i barnrummet.


Tyllkjolar till barn & bebis

I vår fina kollektion från Sweethearts finner du tyllkjolar för både barn & bebis i ett stort urval storlekar med många olika fina färger att välja mellan. Välj t.ex. mellan lite dovare färger som grå, plum, dusty rose och creme eller mer färgstarka varianter som ceriserosa, emeraldgrön och turkos. Vi erbjuder tyllkjolar i storlek 80-130 och varje kjol kan användas under lång tid då det är töjbar resår i midjan och den fungerar att använda både lite längre och kortare i längd.

Sweethearts söta tyllkjolar för barn

Våra tyllkjolar är i mycket hög kvalitét, de är riktigt fluffiga och fina och består av flera olika lager tyll. Överst finns ett parti med matchande satin tyg och framtill sitter en söt rosett. En tyllkjol blir en uppskattad present till en liten flicka som tycker om att klä upp sig och få känna sig extra fin. De mindre kjolarna brukar dessutom vara populära att ha hängande framme i barnrummet som en dekorativ prydnad när de inte används. 

Fina kjolar till kalas & fotografering

Välj favoritfärgen och använd till fest, kalas, födelsedag och när man vill vara extra fin. Kjolen är en riktigt exklusiv och fin tyllkjol som kommer att bli populär att vilja använda till dans, uppträdanden och prinsesslekar även helt vanliga dagar. Många väljer även att använda en tyllkjol som klädesplagg vid barnfotograferingar, både inomhus och utomhus. Det är lätt att få till riktigt fina bilder att sätta upp på väggen eller att spara som minne i dessa söta kjolar.

Beställ en tyllkjol med Fri Frakt 

Vi erbjuder alternativ med fraktfri leverans och vill du har tyllkjolen skickad till ett barn som ska få den i present så kan vi även ordna detta. Du väljer då Swish som betalningsalternativ och meddelar oss uppgifter om vart presenten ska skickas vid beställningstillfället. Vill du att vi packar kjolen extra fint för att ge bort så ordnar vi även detta. Det finns även många söta matchande Sweethearts rosetter i vårt utbud att komplettera presenten med!