Babyleksaker från Rosa & Bo - Fin bebispresent

Välj en fin present till bebis. Våra babyleksaker från Rosa & Bo är en fin bebispresent till de yngsta som passar lika bra som doppresent, present vid namngivning, till nyfödd eller som 1-års present. Roliga att leka med och är alla även en riktigt fin inredningsdetalj till barnrummet. Välj mellan våra prisbelöna överraskningsdockor, fina träleksaker och söta kaninskallror till bebis som en väl vald present av hög kvalitét. Alla är dekorativa leksaker som stimulerar barnets utveckling och blir en uppskattad babypresent som kan lekas med och ge glädje under en lång tid.


Bebispresenter till flicka & pojke

Behöver du tips på en bebispresent till en liten flicka eller pojke? Vi har förslag på fina presenter som kommer i färdigpackade presentskar, klara att ge bort. Välj mellan askar med två, tre eller fyra olika babyleksaker inuti, alla väl utvalda i hög kvalitét. I vår kategori med Rosa & Bo babyleksaker hittar du både bebyleksaker att köpa separat samt flera tillsammans packade i fina presentaskar att ge till någon speciell.

Välj bland våra babyleksaker från Rosa & Bo

Vi har samlat alla våra fina babyleksaker från Rosa & Bo tillsammans så att du lätt får en överblick och kan välja utifrån vad som passar mottagaren till din present. Alla dessa passar lika bra som present till en liten flicka eller pojke. Välj mellan gulliga kaninskallror med detaljer i rosa eller mint, fina träfigurer som stimulerar till egna fantasilekar, våra prisbelönta babyleksaker med överraskningsdockor och en kanin i mitten eller en riktigt fin träbåt i bokträ med många olika tillhörande djurfigurer. Skulle du önska en egen kombination av produkter från vår sida packat tillsammans som en fin babypresent så hör gärna av dig så ser vi om vi kan lösa detta enligt önskemål.

Beställ och få skickat en present direkt till bebis

Om du väljer att betala din beställning med Swish går det även att meddela oss i samband med beställningen att du önskar få den skickad direkt till mottagaren så ordnar vi detta. Vi behöver då ett namn, adress och ett telefonnummer för avisering dit presenten ska skickas. Detta gäller alla produkter i hela butiken och givetvis alla våra fina presentaskar som blir en uppskattad present då den kommer inslagen i fin ask med produkterna i silkespapper inuti.

Beställ en bebispresent med Fri Frakt

Vi erbjuder väl utvalda bebispresenter i snygg design och av hög kvalitét så att du ska kunna välja den som passar bäst och blir en uppskattad gåva som ger glädje och kan användas under lång tid. Hos oss kan du köpa en present till flicka & pojke och få den skickad helt utan fraktkostnad till valfri adress inom Sverige.