I lager

Halsband platta med & tecken i äkta sterling silver

299 kr

Leverantör: Sweethearts

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS - FIN PRESENTFÖRPACKNING MEDFÖLJER

Fint halsband i äkta 925 sterling silver som passar bra att kombinera med våra bokstavsplattor eller att använda enbart. Halsband med & tecken.. Ett & tecken fylld med glittrande cubic zirkonia stenar.  Kedja medföljer, välj mellan två längder, 35cm om halsbandet är till ett barn eller 45cm om det är till en vuxen. Ett välgjort silverhalsband som är lika fint att ge bort som present till barn eller vuxen.

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hänget: bredd 10 mm.

Vi har även liknande berlocker med alla bokstäver från A-Z.

Våra silversmycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och ett bokstavshänge eller platta med motiv är en lika populär gåva till doppresent och namngivning som att använda som ett mindre & lite nättare smycke som vuxen. Alla berlocker levereras med kedja & presentförpackning.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.