My Carry Potty

My Carry Potty är pottan med fina färger & glada motiv som barnet gillar och vill använda. En bärbar potta som kan följa med och finnas nära till hands överallt där den kan behövas. Barnet kan ha sin potta nära till hands både hemma, på utflykten och i förskolan vilket gör potträningen tryggare och lättare. My Carry Potty är en mångfaldigt prisbelönt potta och den enda i världen som är bärbar och kan stängas med innehåll vilket underlättar potträningen! Vill du ha mer tips om hur du pottränar med produker från My Carry Potty så finns det att hämta hos My Carry Potty Nordic eller från Danmark My Carry Potty Nordic DK


Potträna med My Carry Potty

I vårt stora urval med pottor, potträningsbyxor och andra produkter från My Carry Potty finner ni allt som behövs för en lyckad potträning. My Carry Potty är en prisbelönt potta som blivit bäst i många test och designats för att tilltala barnet. Patenterad till en kostnad på över en miljon kronor per år är den också helt unik som den enda pottan i världen som har designats för att kunna bäras som en liten väska med innehållet kvar inuti. Uppfunnen av en förälder som gick med barnets potta i en plastpåse för att den hela tiden skulle vara nära till hands under potträningen och önskade en bättre lösning. Kollektionen har sedan utökats med en riktigt fin potträningsbyxa, toalettsits & badrumspall, alla i samma fina motiv som pottan att välja mellan.

Hemma, borta & som resepotta

Med My Carry Potty behövs ingen extra resepotta. Barnets vanliga potta kan då användas hemma, ute på språng, borta på besök, i förskolan och även på semestern som resepotta. Allt för att barnet ska få en kontinuitet under sin potträning och kunna känna sig trygg med att pottan alltid finns nära till hands när den behövs. Alla pottor är dessutom designade i glada färger och många med olika djurmotiv så att barnet kan få en potta som uppskattas och vill användas. Det blir en personlig ägodel då barnet själv stolt kan bära den med sig som en liten väska. 

Produkter att använda när barn slutar med blöjor

Vi har de produkter att använda när det är dags att barnet slutar att använda blöja. Många undrar när det är dags att barnet slutar med blöjor men när ditt barn blir blöjfritt är väldigt individuellt och man får välja en tidpunkt när barnet känns moget och det passar bra för hela familjen. Med My Carry Potty finns fördelen att barnet kan ta med sig sin egen potta t.ex. till förskolan och då fortsätta potträna på samma sätt som hemma även på andra platser. 

Potträningsbyxor, toalettsits & badrumspall

I My Carry Potty kollektionen finns utöver vår fina bärbara potta även flera andra bra produkter att komplettera med för en framgångsrik potträning. En potträningsbyxa förhindrar mindre olyckor. Våra fina potträningsbyxor finns i åtta olika motiv och passar lika bra till flickor som till pojkar. Dessa ger extra trygghet både under och efter potträningen. Att använda en potträningsbyxa istället för blöja under potträningen gör att barnet känner när det blir blött och lär sig koppla samman detta med när det är dags att gå på pottan eller toaletten. Byxan har samma modell som en vanlig underbyxa och barnet kan lätt dra dem upp och ner själv vid pott- och toalettbesöket. När det är dags att börja använda den stora toaletten så finns våra fina toalettsitsar som gör att barnet sitter bekvämt. En toasits anpassad för barn gör att toaletten inte känns så stor & läskig. En fin badrumspall i samma design som övriga produkter underlättar för barnet att komma upp på toaletten och sedan nå upp till handfatet vilket även kan behövas under potträningen. Den kan även användas som en vanlig barnpall i andra rum än i badrummet & på toaletten.